Om Edres Bygg

Edres bygg är ett byggföretag som erbjuder sina tjänster i hela Stor-stockholm. Företaget startade 2019 med målet att kunna leverera kvalitativa lösningar till njöda kunder till rätt pris.

Stor-stockholm

Sedan 2019

Enligt regler och krav

Behöriga hantverkare

Helhetslösning

Kontakta oss på 076-0880579

Om oss

Edres bygg är ett byggföretag som erbjuder sina tjänster i hela Stor-stockholm. Företaget startade 2019 med målet att kunna leverera kvalitiva lösningar till njöda kunder till rätt pris.

Varje projekt är unik och vi försöker så gott vi kan förenkla projektet för kunden och det är därför vi erbjuder en inredningsarkitetket-tjänst där kunden kan se och ändra innan man har börjat, allt för att du som kund ska bli njöd med dina beslut och slutresultatet.

Trygghet

Det måste vara tryggt att välja oss, vi är våtrumsbehöriga samt samarbetar endast med behöriga och noggranna utvalda vvs- och elfirmor.

Vi ger ett fast pris och tydliggör i offerten det som ingår så att du känner dig trygg och vet vad du betalar för.

Två års garanti
Du får två års garanti på våra utförda jobba och 10 års garanti på tätskikt.

Besiktning
Vi utför egenkontroll och intern besiktning för moment som vi gör. Om du önskar en extern oberoende besiktningsman är hen absolut välkommen för att titta på vårt utförda jobb. Extern besiktningman bekostas och bokas själv av dig som kund.

Kontakta oss

Hör av dig så kontaktar vi dig så snart möjligt.

Ring Mahyoub Edres

076-0880579