Köksrenovering

Vi hjälper dig med din kommande köksrenovering

Allt inom bygg

Garanti på utförda jobb

Rotavdrag

Behöriga hantverkare

Hemmets hjärta - fullt med liv och funktion

Köket är hemmets hjärta och ett rum fullt med liv och funktion. Här ska de små detaljerna planeras för att fullgöra sin uppgift samt passa familjens stil.

Att anlita oss för köksrenovering betyder att vi är med och bollar idéer tillsammans med er och bidrar med rekommendation vad gäller utformning och design samt funktionalitet. Våra kunniga hantverkare och målare samt våra behöriga vvs- och el-samarbetspartner utför arbetet enligt gällande branschregler.

Viktigt att notera är att det är ni som väljer köksleverantör och ni väljer den som passar er bäst!
För oss är det viktiga att köket blir så som ni önskar och i den prisklass ni har tänkt er – vi kan ta oss an alla köksleverantörer.

Att tänka på inför renoveringen av köket

Budget
Det är kostsamt att renovera köket så det är värt att sätta en budget.

Material
Tänk på vilket material och färg ni känner för mest, t.ex. stenbänk, trä eller lamniat samt vilken färg på köksluckor och även vilken färg på väggar och tak om ni önskar måla.

Förvaring och placering
Är köket för litet idag och du ser att det finns möjlighet för mer skåp eller ändring av utformning som ugn och mikro, eller ska jag ha fler lådor eller dörrfront? Här är det viktigt att utgå ifrån dina behov.

Trygghet

Det måste vara tryggt att välja oss, vi våtrumsbehöriga samt samarbetar endast med behöriga och noggran utvalda vvs- och elfirmor.

Vi ger ett fast pris och tydliggör i offerten det som ingår så att du känner dig trygg och vet vad du betalar för.

Två års garanti
Du får två års garanti på våra utförda jobba och 10 års garanti på tätskikt.

Besiktning
Vi utför egenkontroll och intern besiktning för moment som vi gör. Om du önskar en extern oberoande besiktninngman är hen aboslut välkommen för att titta på vårt utförda jobb. Extern besiktningman bekostas och bokas själv av dig som kund.

Kontakta oss

Hör av dig så kontaktar vi dig så snart möjligt.

Ring Mahyoub Edres

076-0880579