Byggtjänster

Edres bygg tar sig an renovering av ditt hem – allt ifrån totalrenovering till köksrenovering.

Allt inom bygg

Garanti på utförda jobb

Rotavdrag

Behöriga hantverkare

Våra tjänster

Edres bygg tar sig an renovering av ditt hem – allt ifrån totalrenovering till köksrenovering.

Köksrenovering

Köket, hemmets hjärta och  ett rum fullt med liv och funktion. Här ska de små detaljerna planeras för att fullgöra sin uppgift samt passa familjens stil.

Badrumsrenovering


Vi har mångårig erfarenhet inom badrumsrenovering och hjälper dig gärna med allt från planering och design till färdigt badrum. 

Arkitekttjänst


Ta hjälp av vår inredningsarkitet och se skisser i 3D-program. Vi förvandlar din fantasi till ritningar som våra hantverkare bygger efter.

Måleriarbeten


Vi erbjuder alla tjänster av inomhusmåleri såsom väggmålning, takmålning, snickerimålning, våtrumsmålning, målning av luckor med mera.

Övriga tjänster och service

Vi erbjuder all sorters service för ditt hem såsom golvläggning, inner- och yttersdörrbyte samt montering av era garderober, hör av dig till oss så bertättar vi hur vi kan hjälpa dig

Trygghet

Det måste vara tryggt att välja oss, vi är våtrumsbehöriga samt samarbetar endast med behöriga och noggranna utvalda vvs- och elfirmor.

Vi ger ett fast pris och tydliggör i offerten det som ingår så att du känner dig trygg och vet vad du betalar för.

Två års garanti
Du får två års garanti på våra utförda jobba och 10 års garanti på tätskikt.

Besiktning
Vi utför egenkontroll och intern besiktning för moment som vi gör. Om du önskar en extern oberoende besiktningsman är hen absolut välkommen för att titta på vårt utförda jobb. Extern besiktningman bekostas och bokas själv av dig som kund.

Kontakta oss

Hör av dig så kontaktar vi dig så snart möjligt.

Ring Mahyoub Edres

076-0880579